Lisa's Dansschool
 
Power, Passie en veel Plezier!

Lesgeld


Voor de groepen: Intro, Dans 1, Dans 2 en Dans 3 een maandbedrag van €26,50 (1 les per week, 60 minuten)*


Voor de groepen: Vo1, Vo2, Fusion en Revolution een maandbedrag van €30,00. (1 les per week, 60 minuten)*


*Het dansseizoen duurt 10 maanden ( september t/m juni). 


Wij werken met een maandelijkse automatische incasso. Over het hele seizoen worden de hoeveelheid lessen berekend en vervolgens omgerekend naar een maandbedrag. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met de schoolvakanties. De automatische incasso wordt omstreeks de eerste van de maand afgeschreven van uw bankrekening. Het betreft 10 afschrijvingen per jaar. 

Wij hopen natuurlijk dat alle leerlingen met veel plezier komen en blijven dansen, maar mocht dat anders zijn is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Dit met een maandopzegtermijn en telkens voor het 1ste van de nieuwe maand. Het lesgeld wordt aan het einde van de maand afgeschreven. Bij inschrijving halverwege de maand zal het resterende bedrag van die maand berekend worden en middels de automatische incasso afgeschreven worden. 

Rittenkaart/Open les

  • Voor de open les op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 kun je een 10 rittenkaart aanschaffen. De rittenkaart is voor 10 lessen en is €80,00. Bij het kopje contact en aanmelding kun je via het contactformulier je gegevens achter laten met daarbij de vermelding dat het gaat om een rittenkaart. Deze les is voor bestaande leden gratis te volgen. Er kunnen maximaal 20 leerlingen mee doen in deze les. Via een groepsapp kun je je aanmelden om die dag de les te volgen. VOL=VOL. Van te voren wordt er aangegeven welke docent de les geeft. Leerlingen met een rittenkaart krijgen voorrang op bestaande leden.