Lisa's Dansschool
 
Power, Passie en veel Plezier!

Welkom op de website van LISA'S DANSSCHOOL


 Informatie over zaterdag 11 juni
Lieve ouders en verzorgers,

Op zaterdag 11 juni presenteert Lisa’s dansschool haar eerste dansvoorstelling in Theater de Beun. Het thema van deze dansshow is:  This is us. Deze show laat zien waar alle dansers dit gehele jaar hard aan gewerkt hebben. Er komt van alles aan bod: Jazz, hiphop, streetdance en ballet. Het is een gevarieerde voorstelling voor jong en oud. De leerlingen zijn heel enthousiast en hebben al hun energie, power en creativiteit in deze show gestopt.
Omdat wij nog niet geoefend hebben op het podium hebben wij voorgaand aan de show een doorloop met elke groep. Onderstaand schema laat zien hoe laat wij de leerlingen verwachten op zaterdag 11 juni in Theater de Beun:


Dans 3 om 11:15
Dans 2 om 12:00
Dans 1 en intro om 12:45

De leerlingen worden aan de achterkant van het theater verwacht en daar worden zij opgevangen door het ‘hulpteam’. Wij vragen u om niet te blijven in de kleedkamers.


Intro en dans 1 hebben tijdens de show een ‘witte’ basis aan (een wit hemdje en een witte legging). Dit hoeven zij niet zelf mee te nemen maar ligt voor ze klaar in de kleedkamer. Het haar moet vast tijdens de show( bijv. een staart, knot of vlechten). Zij mogen hun eigen dansschoentjes aan.
Van dans 2 en dans 3 wordt verwacht dat zij een ‘zwarte’ basis aan hebben. Dit houdt in: Een zwart hemdje met dunne bandjes, een zwarte dansbroek, zwarte schoenen en zwarte sokken. Dit zonder opdruk, print of merkje.  Het haar moet vast tijdens de show(bijv. een staart, knot of vlechten). Ik wil u vragen om de kinderen in hun danskleding/ ‘zwarte’ basis kleding heen te brengen.


Voor de kinderen is er genoeg limonade, water, snoep en koek achter de schermen. Wij willen u dan ook vragen om dit niet mee te geven. Een broodje kan natuurlijk wel!

Tijdens de pauze worden de kinderen naar u toegebracht en na afloop van de pauze weer opgehaald. Aan het eind van de show worden de kinderen naar de foyer gebracht van het theater!
De show start om 14:00 en de aanvang in de foyer is 13:30. De show duurt ongeveer 2 uur inclusief een pauze.
Wij hebben er heel veel zin in en vinden het stiekem ook wel heel erg spannend. 

Wij hopen jullie allemaal zaterdag 11 juni te zien!!
Groetjes, Lisa

Kaartverkoop dansvoorstelling zaterdag 11 juni

 

Op zaterdag 11 juni presenteert Lisa's dansschool haar eerste dansvoorstelling in Theater de Beun in Heiloo. Het thema van deze dansshow is: This Is Us! In deze energieke show laten de leerlingen zien waar zij het hele jaar hard aan gewerkt hebben. Diverse dansstijlen wisselen elkaar af in tal van verrassende choreografieën. Van jazz, hiphop, modern, streetdance tot ballet. This Is Us is een gevarieerde dansvoorstelling voor jong en oud. De leerlingen van Lisa's dansschool zijn heel enthousiast en hebben al hun energie, passie, power en creativiteit in de show gestopt. 

De kaartverkoop start op vrijdag 15 april om 12:00. De kaartjes zijn te koop via de website van theater de beun:

 https://debeun.nl/productie/lisas-dansschool/

Een kaartje kost 14 euro per stuk. Dit is inclusief twee consumpties van theater de Beun(10 euro kaartprijs en 4 euro consumpties). 

Let op: Er is een middag en een avond voorstelling. De dansgroepen zijn verdeeld over deze twee shows:
Middag voorstelling 14:00 - Intro, dans 1, dans 2 en dans 3

Avond voorstelling 19:30 : Vo1, Vo2, Fusion en Revolution

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie allemaal zaterdag 11 juni te zien in het theater!